måndag 27 maj 2013

Matupproret i Kalmar 130525!

I Lördags deltog vi i Matupproret utanför Bremersons saluhall i Kalmar. Riktigt trevligt. Malin, Susanne och Sofia packade tillsammans med Camilla Levia D12 en minibuss med utrustning och djur. Många skratt blev det innan vi kom iväg. Malin, Camilla och Teresé Olsen H12 for sedan in till stan. Lyckad men kall dag. Det blåste väldigt mycket och Teresé hade varit väl optimistisk och tagit på sig kortbyxor. Hua! Vi hade kaniner, kycklingar och getterna Bill och Bull med oss.

Så stolt över våra elever! De skötte sig galant och vi fick mycket positivrespons från besökarna. Vid 10.30 kom Viktor Nygren och Jesper Nilsson J12 med en av skolans traktorer för att delta i en traktorkortege genom stan. Även Marcus Barrdahl J11 deltog med ett privat ekipage.

Getterna gick allra längst fram i tåget ledda av Camilla och Teresé och strövade med genom hela stan. Riktigt kul dag! Tack Lasse Johansson och alla andra berörda för en lyckad dag. Missa inte att läsa om oss i Barometern ;) http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/demonstration-for-battre-mat(3790820).gm